zaterdag 8 november 2014

Een beproefd recept

Of ik iets kon maken voor een meisje, voor mensen die niet zo van jeansstof zijn?
Natuurlijk.

Ik had nog een roze shirtje, wat restjes stof en een reeds beproefd recept dat snel (lees een avondje) klaar is: de applicatie met bijpasende slofjes. 
Ik maakte gebruik van m'n eigen tutorial en was er niet rouwig om dat ik hier wat stappen uitgeschreven had. Maar ik kwam er ook achter dat de uitleg toch niet helemaal volledig is en nam me voor die uit te breiden. De foto's hiervoor werden gemaakt tijdens het naaien. Nu nog de update doen. 
Nog maar eens werd ik vervuld met verwondering voor de dames die erin slagen om een duidelijke én volledige naai-uitleg uit te werken. In het bijzonder denk ik aan haar en haar. Met hun deskundige uitleg lukt het mij om helemaal zelfstandig het ene na het andere toffe projectje vanonder m'n naaimachine te toveren. Dat is niet iedereen gegeven.

Ik had dus een leuk stofje voor de applicatie en de buitenkant van de slofjes. Idealiter had de binnenkant van de slofjes gepast bij de kleur van het shirtje. Maar heel veel stofjes met roze heb ik niet in m'n stoffenvoorraad en al helemaal geen effen stofjes. Dus ging ik maar voor rood. De binnenkant zie je toch niet als ze aan de voetjes zitten. Alhoewel de binnenkant ook de buitenkant kan worden bij dit modelletje. Aan de ouders de keuze wat ze ermee doen.Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten