zaterdag 4 april 2015

Kraampakket: het Janneke-kleedjeEen jurkje voor een lief meisje dat ik maakte volgens het Janneke-patroon van Sisko by Mieke. Toen dit (gratis!) patroon online kwam, wist ik al dat ik zwanger was maar nog niet wat het geslacht van de baby was. Dit zou ik zeker maken als we een dochtertje kregen. Maar het lot besliste anders. Niet getreurd, ik wist dat de familie toch uitgebreid werd met een meisje; dus dit kon mooi in het kraampakket. 

De eerlijheid gebiedt me toe te geven dat ik dit me niet gelukt was zonder hulp van de naaijuf. Vooral de blinde rits en de paspel vanachter op dezelfde hoogte waren zonder haar niet zo mooi geworden. Het eindresultaat is wel heel leuk geworden, al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd hoe het de kleine meid zal staan. Aangezien ik maatje 68 maakte, is het wel nog enkele maanden wachten om dat te zien.Patroon: Janneke - Sisko by Mieke
Stof: Tick Tock by Rob Bancroft of Green Bee for Cloud9, bij Noeks

Follow on Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Heel veel jurkjes en rokjes blijven maken en die blinde ritsen, zet jij er ook blind in!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet het, Cecile, maar met 2 zonen ga ik me eerst toch maar wat meer toeleggen op hemdjes en broeken (met en zonder gulp). :-)

      Verwijderen