zondag 1 maart 2015

Biologische tricot van bij Cas & Nina


http://www.casennina.be

En toen besloot ik dat het tijd was om nu toch eindelijk eens te investeren in effen tricot. Te vaak had ik het al jammer gevonden dat ik alleen tricot met motiefjes had. Maar - tot aan vorig weekend - was het met effen tricot zoals met basics kledingstukken: je hebt ze nodig maar jammer van de investering, ik spendeer m'n geld dan liever aan een leuke rok of een tof kleedje (voor de Nederlanders: jurkje). Maar eigenlijk kun je niet zonder en op een dag moet je er dan toch aan geloven. 
Deborah van de stoffenwebshop Cas & Nina heeft een heel uitgebreid aanbod biologische stoffen waarbij de hoeveelheid tricot meteen in het oog springt. Eerder had ik al gezien dat ze ook effen tricot toegevoegd had aan haar assortiment, en toch was ik nog aangenaam verrast over de ruime keuze aan kleuren. En toen bleek dat ze ook nog aardig wat sweaterstof aanbod, was ik helemaal niet meer in te tomen. Ik plaatste ongeveer alle kleuren van de regenboog in m'n winkelmandje (en uiteraard ook nog wat nieuwe motiefjes, want de komende tijd zullen hier heel wat jumpsuits, leggings en T-shirts gemaakt worden). Gisteren werd m'n pakket(je) geleverd. Joepie!Een klein feestje toch wel, want er zit steeds een verrassing bij en het is altijd spannend om online bestelde stoffen voor het eerst in het echt te voelen. Ik was zelf aangenaam verrast door de vele kleuren die ik besteld had. En de motiefjes zag ik al verwerkt worden in leuke kledingstuks voor onze twee(!) boys.

M'n voorraad biologische stoffen begint ergens op te lijken. De niet-biologische stoffen zijn ondertussen duidelijk in de minderheid. In het begin vond ik het best moeilijk om iets of wat originele, "unieke" stoffen te vinden, maar ondertussen heb ik zo m'n (web)adresjes.

3 opmerkingen:

 1. Mooie jongensstofjes! Ik zou ze zo in mijn stoffenkast willen leggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super webwinkel :) Ik moet mij altijd tegenhouden als ik mijn mandje vul :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Neem gauw een kijkje op mijn blog: http://creativecatoo.com/2015/03/13/liebster-award/
  Succes! Ik ben benieuwd naar je verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen