donderdag 21 april 2016

Hoe staat het met de 2016 challenge?Het eerste kwartaal van 2016 is voorbij, een goed moment om even stil te staan bij mijn voornemen om elke maand een knuffel te maken. Tot nu ben ik erin geslaagd om dit elke maand te doen, al was het soms wel heel erg last minute (als in de laatste dag van de maand). Wie mij op Facebook en Instagram volgt, zag de eindresultaten al voorbijkomen. 

In januari maakte ik een olifantje uit jeansstof gecombineerd met een restje stof van een ander project.In februari stond er een pingüin op het programma, maar eentje vond ik zo alleen, dus maakte ik er meteen twee. Voor beide gebruikte ik een combinatie van oude jeans en oude overhemden. Het gratis patroontje vind je hier; met dank aan Eefje bij wie ik de inspiratie haalde.En ik vond het wel toepasselijk om in maart, de maand van Pasen, een paashaasje te maken. Dit was zo'n simpel patroon dat ik er daar ook meteen maar twee van maakte. Bij beide combineerde ik oude jeansstof met stof die ooit nog als gordijnen op mijn kot (voor de Nederlandse lezers: kamer) gehangen hebben.


Ik vind het zo tof om mijn collectie knuffels te zien groeien, dat ik er zowaar vertrouwen in heb dat het mij gaat lukken om op het einde van het jaar 12 knuffels te hebben (de paartjes tellen mee voor één).

Follow on Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Leuk e, knuffeltjes naaien. Ik blijf volgen welke je er nog gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke verzameling al voor het eerste trimester!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er al heel gezellig uit! Mooie knuffels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! ben wel fan van de pinguïn, leuk ook dat het met recycle stofjes is gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen